Att göra i London

När man kommer till London vill man naturligtvis roa sig på kvällen och det har man stora möjligheter att göra här. London har ett stort utbud av restauranger och nattklubbar. Om man vill besöka de mest kända nöjeskvarteren i London skall man bege sig till Soho och området kring Trafalgar Square. Här finns mängder av nattklubbar. I Soho ligger också Chinatown.

Man kan också gärna passa på att besöka något av Londons alla muséer. Här finns British Museum, Natural History Museum, Wallace Collection, Science Museum  och naturligtvis det välkända National Gallery.

Madame Tussauds vaxkabinett är ett kabinett som de flesta människor som besöker London vill besöka. Här kan man se mängder av kända människor utställda som vaxdockor. Dockorna är mycket naturtrogna och det är fantastiskt att få vandra omkring bland storheter. Om du vill besöka Madame Tussauds kabinett bör du avsätta ett antal timmar för aktiviteten. Dels kommer du att behöva gott om tid inne i kabinettet men du bör också räkna med att det kan ta lite tid att ta sig in i muséet. Köerna är ofta långa och ringlande.

I London shoppar man gärna och de mest besökta områdena för de shoppingsugna är området kring Piccadilly Circus som är West Ends puls och St James’s.  Mitt i Piccadilly Circus ser man den vackra fontänen kallad Erosstatyn. Här ser man alltid många människor sitta och vila efter en hård dag av shopping.